Out of Your League – sto e. Jocose u. Royal League

Out of Your League

Out of Your League, eller Lilly som hon kallas, har nu kommit hem igen efter en period hos Sören Lennartson på Umåker. Hon har tränat bra och ser riktigt fin ut !

Här är en kort film med henne: Youtube-film

Mamman Royal League gjorde 20 starter och tog 3 segrar  innan en skada stoppade hennes fortsatta tävlande. I hennes sista start innan skadan vann hon med flera längder och satte sitt rekord 1.14,9am. Hon är bl.a syskon med Premier League, 2,5 milj.

Royal League har bl.a lämnat Diamond League som så sent som i Lördags, 15/4, vann lopp på Dannero på ett mycket bra sätt. Diamond League var väldigt lovande som tvååring men tvingades till 2 st halsoperationer innan hon nu blivit helt bra och får visa sin kapacitet.

Se samtliga avkommor på travsport.se

Pappa Jocose har börjat strålande i aveln – se presentationen här: Jocose-Menhammar

Varför ska man bli andelsägare i en travhäst?

Att äga andel i en travhäst är en kul hobby. Man brukar säga att man går in med sin insats med inställningen att man har råd att förlora den, sedan betalar man en liten kostnad i månaden. Det man sedan får tillbaka är värt alla pengar i världen, att äga en eller flera andelar i en travhäst är det roligaste man kan göra om travintresset finns. Gemenskapen och glädjen att tillsammans äga en travhäst går inte att beskriva. Och självklart är glädjen extra stor när hästen vinner!

Klicka på bilden nedan för att se annonsen

För mer information kontakta:

Tobias Karlsson 0733-196970 tobias.karlsson@haggesled.se

Rickard Svanstedt 0723-299927  R.svanstedt@tele2.se

Kommentarer inaktiverade.